Services

Services

 

Udstyr

Vi har en moderne SMD linje der sikrer en hurtig og effektiv produktion. Udstyret håndterer alle komponent typer, inkl 01005 passiver og µBGA.

 

Vores komponent feedere håndterer cut tape sikkert og effektivt – det sparer både tid og penge.

 

Lodning foregår med moderne vapour phase teknologi, der sikrer en effektiv og ensartet lodning af alle typer print selv ved mix af store og små komponenter.

 

RAVI Electronics anvender software værktøjer der øger effektiviteten i produktionen. Stregkode registrering af alle komponenter og intelligente feedere forhindrer fejlplacering af komponenter. Elektrisk verifikation af første komponent, minimere risikoen for fejlmontage yderligere.

Vores avancerede planlægningsværktøjer har altid fuld kontrol over komponent typer og antal, så vi hurtigt og effektivt kan få et overblik over komponentstatus for en opgave, før produktionen går i gang.

 

 

Rework

Vi tilbyder rework på alle niveauer. Udskiftning af QFN, QFP og BGA kredse udføres på udstyr der sikrer korrekt placering af komponenten. BGA kredse kan reballes og PoP (package on package) tilbyder vi også.

Har du en kompliceret rework opgave står vi gerne til rådighed med råd og vejledning, samt vurdering af processen.

 

Indkøb

RAVI Electronics er lagerførende af en lang række standard komponenter. Vi tilbyder naturligvis også indkøb af komponenter. Ønsker du selv at levere alle komponenter –eller at levere udvalgte komponenter, hvor vi leverer resten, så giver vores fleksible systemer mulighed for det.

Vores lagerstyring er linket til kundens design, det giver et hurtigt og effektivt overblik over mangler, samt antal produkter der kan monteres med nuværende beholdning.

 

 

RAVI Electronics Mineralvej 2A, 9220 Aalborg Øst CVR: 36 73 13 03 Tlf. 61 78 28 33 Email: info@ravi.dk